Vega Systems

Onze eerste kennismaking met Bouwbedrijf van Erp – Dollevoet dateert alweer uit 2004 met de realisatie van ons eerste kantoor met bedrijfshal aan de Lauwersmeer te Oss.

In de jaren die erop volgden hebben we onze productiecapaciteit aanzienlijk uitgebreid op deze locatie. Met in totaal 2 kantoorpanden en 3 bedrijfshallen. De laatste bedrijfshal, met een oppervlakte van 4200m2, is begin 2017 opgeleverd.

Dit alles is gerealiseerd samen met Bouwbedrijf van Erp – Dollevoet. Dit is gegaan in een prettige samenwerking en goede verstandhouding.

Hierbij is het voor ons een groot voordeel om te kunnen werken met een team van specialisten, die los van de vakkennis, ook kort op de zaken blijven zitten en goed bereikbaar zijn. Er wordt gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Dit vanaf de ontwerpfase tot de oplevering.

Niet alleen onze bedrijfsgebouwen zijn door de jaren heen gerealiseerd. Ook voor verschillende werknemers en relaties zijn een divers aantal bouwprojecten uitgevoerd. Dit varieert van bouwkundige aanpassingen van bestaande (bedrijfs-) panden en woningbouw tot renovatiewerkzaamheden en bouwkundig advies.

Dit maakt Bouwbedrijf van Erp-Dollevoet voor ons een betrouwbare partij om mee te werken.

Gezien bovenstaande kunnen we er bijna niet omheen om ze onze vaste aannemer te noemen.

Wat klanten zeggen