Rolf Slijkhuis

Onze ervaring met Bouwbedrijf Van Erp Dollevoet is niet gebaseerd op één opdracht maar is te verdelen over meerdere projecten op het gebied van woonhuis/ privé omgeving. De reden dat wij al meerder projecten met hun hebben gedaan heeft te maken met het feit dat het een degelijk en betrouwbaar bedrijf is waar kwaliteit voorop staat.

Met name het meedenken voor en tijdens een project is als zeer plezierig te omschrijven. De wens van de klant staat centraal en daarbij wordt dan ook naar alle mogelijke oplossingen gezocht om tot een kloppend eindresultaat te komen.

Het directe contact met de verantwoordelijke personen werkt ook doeltreffend en de vakmensen die bij dit bedrijf werkzaam zijn staan er dan ook echt voor het bedrijf.

Verder vinden wij een heel sterk punt, dat er met zeer bekwame onderaannemers gewerkt wordt waar Van Erp – Dollevoet dan ook volledig op kan vertrouwen en die voor dezelfde kwaliteit gaan waar het bedrijf zelf voor staat.

Conclusie: Persoonlijk contact, denken in oplossingen en niet in problemen en uiteindelijk een kwalitatief eindresultaat behalen dat is onze ervaring met Bouwbedrijf Van Erp – Dollevoet.

Wat klanten zeggen