Over ons

Bouwbedrijf van Erp – Dollevoet is in 1968 opgericht door Jo van Erp en zijn zwager Tinie Dollevoet. Tinie besloot enkele jaren later het bedrijf te verlaten en beroepsmatig een andere weg in te slaan. Jo van Erp zette samen met zijn vrouw Riet het bedrijf voort.

In 1991 is Rinie van Erp in de voetsporen van zijn vader te getreden. Voornamelijk bestonden de werkzaamheden uit woningbouw en stallenbouw. Rinie stopte met de stallenbouw en ging zich verder richten op de woningbouw en de utiliteitsbouw. Hierdoor groeide het bedrijf gestaag tot de huidige grote. Rinie’s vrouw Connie neemt sinds die tijd ook alle administratieve taken voor haar rekening. Inmiddels werken hun beide zonen ook in het bedrijf. Al met al dus met recht een familiebedrijf te noemen.

Op dit moment werken we met een vast team van vijftien mensen. Tevens leiden wij ook sinds jaar en dag leerlingen op in zowel timmer- en metselwerk via de Bouwmensen organisatie in Oss. Wij zijn lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland en wij dragen al jaren het Bouwgarant-label. Dit heeft betrekking op kwaliteitseisen en financiële gezondheid van ons bedrijf. Op beide links kunt u zien wat dit voor u kan betekenen.

De kracht van ons bedrijf is denken wij snel en flexibel handelen. Ook is er altijd een leidinggevende te bereiken voor onze klanten en hierdoor kunnen zij ook altijd op de hoogte zijn van wat er zich precies afspeelt op hun bouwplaats. De lijnen tussen de klant en het bouwbedrijf zijn zeer kort te noemen waardoor wij snel kunnen inspelen op specifieke wensen van onze klant tijdens het bouwproces.

Ons werkgebied is meestal binnen een straal van 25-40 km rondom Oss. Uitzonderingen op deze regel zijn er altijd zoals bijvoorbeeld twee jaar geleden. Toen hebben wij een verbouwing/renovatie van een monumentale woonboerderij aangenomen in Lisse (Z-H). Dit project heeft anderhalf jaar geduurd en ondanks de afstand vond iedereen die hier aan meegewerkt heeft het een heel mooi project om uit te voeren. Er zat nog ambachtelijke werk in, wat je in de bouw van tegenwoordig niet meer veel tegenkomt. Deze verbouw is goedgekeurd door de Monumentale Bouwcommissie. Dit is bekroond met de ere penning van de vereniging Oud Lisse. Ook dit soort projecten voeren wij dus voor onze klanten uit.

Wat klanten zeggen