De geschiedenis van ons bedrijf

 

 

 

Jo van Erp, begonnen als vakbekwaam timmerman had, na een aantal jaren gewerkt te hebben als uitvoerder in de bouw, steeds meer ambitie om zelf een bouwbedrijf op te zetten. Hij werkte in die tijd al veel samen met zijn zwager Tinie Dollevoet, en na rijp beraad besloten zij op 30 Maart 1968 samen te starten met Bouwbedrijf Dollevoet & v. Erp.

 

De taken werden verdeeld: Tinie de administratie en Jo de uitvoering. In het begin werden er vooral stallen gebouwd en een enkel woonhuis. Een groot projekt voor die tijd was de bouw van acht bejaardenwoningen in Macharen. Na enkele jaren wilde Tinie in een andere richting verder.

 

 

 

Jo van Erp

 

 

   
 

 

 

Na enkele jaren wilde Tinie in een andere richting verder. 

Jo ging alleen door samen met zijn vrouw die zich met de administratie bezig hield. Omdat het bedrijf al enige naamsbekendheid had, wilden ze die niet veel veranderen en werd het Van Erp-Dollevoet Bouwbedrijf.

 

 

 

 

Toen kwam Rinie in het bedrijf en in 1989 nam hij de zaak over en samen met Connie bouwde hij het bedrijf uit tot een gekwalificeerde en moderne onderneming. In 2003 verhuisde Bouwbedrijf Van Erp-Dollevoet naar een mooie en gunstig gelegen lokatie aan de Maaskade in Oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

drie generaties Van Erp op de bouw